Siirry sisältöön

Palvelut

Kirjanpito sisältää kuukausittaiset kirjaukset sekä alv-laskelman toimittamisen sähköisesti verottajalle. Kirjanpito voidaan tehdä joko perinteisesti paperitositteista tai kokonaan sähköisesti. Halutessaan asiakkaalle voidaan tehdä omat tunnukset, joilla pääsee mm. tarkastelemaan ostolaskuja suoraan järjestelmästä. Sähköisenä järjestelmänä käytössämme on Visman Fivaldi-ohjelmisto. Mikäli asiakkaalla on jo olemassa oma taloushallinnon järjestelmä, voimme tehdä kirjanpidon myös suoraan samaan ohjelmaan. Kirjanpitoon kuuluu myös tilinpäätös ja veroilmoitus tilikauden päättyessä.

Palkanlaskenta sisältää sekä kuukausi- että tuntipalkkalaisten palkkojen laskemisen, palkkaerittelyn lähettämisen työntekijän sähköpostiin sekä työnantajailmoitusten toimittamisen verottajalle. Tarvittaessa teemme myös ilmoitukset mm. Kelaan. Vuosi-ilmoitukset toimitetaan sekä Verohallintoon että vakuutusyhtiöihin.

Talouspäällikkö kontrolloi taloushallinnon eri prosesseja ja tuottaa raportteja tukemaan johdon päätöksentekoa. Sovittaessa voimme osallistua mm. johtoryhmätyöskentelyyn ja budjetointiin sekä auttaa liiketoiminnan kehittämisessä.

Kannattaa kysyä ajoissa, jos joku asia mietityttää. Voimme keskustella asioista yhdessä ja tarvittaessa konsultoida myös viranomaistahoa, jos asiasta halutaan esimerkiksi ennakkoratkaisu.

Laskutuksen ja myyntireskontran voi hoitaa itse tai siirtää ne meille. Toimitamme laskun asiakkaalle sovitulla tavalla ja seuraamme suoritusten kotiutumista. Hoidamme myös muistutuslaskut ja tarvittaessa autamme erillisen perintätoimiston valitsemisessa.

Yrityksen perustamiseen liittyy monenlaista pohdintaa, joten tilitoimistoon kannattaa olla yhteydessä jo ihan alkuvaiheessa. Autamme perustamisilmoituksen täyttämisessä sekä muissa aloitukseen liittyvissä toiminnoissa.

Jos olet tehnyt vuoden aikana itse kirjanpitosi, mutta haluaisit apua tilinpäätöksen ja veroilmoituksen kanssa, niin käänny puoleemme.